Teď už jsem spokojená

Dobrý večer, jsem spokojená kočička, ale vždycky to tak nebylo. Říkali mi Kikčo, Kikino a tak. Vůbec se mi to nelíbilo, ale bylo to tak. Dětství a mládí nebylo nijak veselé. Panička měla ještě kocoura, kterého milovala s já byla vedlejší. Nakonec mě nechala u svých rodičů, kteří kočičkám fandí. Zařídili, abych se mohla Katce svěřit co mě trápí….. říkají mi, jak jsem si Katce řekla… Baruško a moc se mi to líbí. Mazlí se se mnou, češou mě a jsem tak radostnější a šťastnější. Je pěkné, když vám někdo jako Katka rozumí. Šťastná Baruška. Děkuji Vám Katko za vzkazy a odpovědi. Jitka Nováková

Mnoho z nás svým zvířecím přátelům rozumí, že? Umíme porozumět jejich gestům, zvukům, pohybům. A jsou chvíle, kdy odhadujeme, co asi vyjadřují a chtějí „říci“ tím, jak se chovají a projevují. Někdy mají zdravotní nebo jiné problémy a my běháme mnohokrát k veterináři, utrácíme za tohle a za tamto, sbíráme rady od přátel i odborníků a kupujeme všechno možné, jen, aby zvířecím miláčkům bylo lépe. A někdy se stále nedaří přijít na to, kde je příčina. Co s tím? Jak pomoci zvířátku, aby bylo líp?

Právě v těchto chvílích (i mnohých jiných) pomáhají telepatičtí komunikátoři. Je nás po světě hodně. Jsme takovým komunikačním „mostem“ mezi lidmi a zvířaty. Telepatickou komunikací si popovídáme se zvířátkem (na dálku) a to odpoví na vaše otázky, předává své vzkazy pro vás a někdy pro nás všechny.

Za sebe mohu říct, že mě zvířecí svět fascinuje a komunikace s každým dalším zvířátkem obohacuje. Jejich odpovědi jsou tak přímé, rychlé, jednoduché, pravdivé. A ta proměna a zlepšení jejich zdravotního i psychického stavu a vztahů mezi lidmi a jejich zvířecími přáteli (když předám odpovědi a vzkazy), je tak rychlá. Je mi vždy ctí a těší mě, že se změny dějí a je všem lépe, radostněji a pohodověji.

Telepatická komunikace je vhodná pro všechny zvířata. Máte-li o ni zájem, napište mi. Moje motto zní: „Vždy existuje cesta.“ Věřím, že jsou cesty, jak pomoci se zdravím, se zlepšením vztahů a pohodou vaší i vašich zvířecích přátel. Katka Nesvadbová

Kateřina Nesvadbová
Žena, která doprovází lidi změnou v životě skrze změnu a uvolnění mysli, emocí, těla. Žena, která zprostředkovává vědomou komunikací a jasnocitem lidem zkoumání, objevování, propojování a tvoření uvolněnějšího, svobodnějšího, radostnějšího života. Průvodkyně, která zprostředkovává skrze čtení čaker a telepatickou komunikaci se zvířaty nové prožitky hlubšího propojení se sebou uvnitř i vně člověka, hlubší propojení s říší zvířat a přírody.